"Sherlock Holmes" - un film de nota 10

Saptamana trecuta ma uitam pe niste trackere sa vad ce a mai iesit nou si am dat peste Sherlock Holmes...care, bineinteles, tocmai aparuse de cateva ore. Evident ca nu era calitate buna, ci CAM, dar nu am avut rabdare, asa ca l-am descarcat repede si m-am uitat la el. (NU faceti ca mine. Duceti-va la cinema sau cumparati dvd. Pirateria este un lucru rau).
Cu toate ca abia am vazut imaginile, din cauza calitatii proaste, am reusit sa inteleg cam totul si trebuie sa recunosc ca filmul este de nota 10. Dupa mai bine de 100 de ecranizari ale personajului "Sherlock Holmes", Guy Ritchie a reusit sa creeze prin metode contemporane un adevarat erou. Chiar daca nu are pelerina sau superputeri, dar isi suprasolicita cel mai important "muschi" - creierul.
Personajul Sherlock Holmes interpretat foarte bine de Robert Downey Jr. face deliciul filmului.

Acum am vazut ca a iesit si varianta blue-ray rip :P.. si am sa ma mai uit odata la el asa.. Va recomand cu incredere filmul. Nu o sa fiti dezamangiti.

1 Response to ""Sherlock Holmes" - un film de nota 10"

  1. Anonim says:

    Cand zici ca pirateria e un lucru rau, tu chiar crezi asta ? :) Pirateria nu este deloc un lucru rau :P, dimpotriva, e singura metoda de promovare PE BUNE a artistilor / filmelor etc. si care functioneaza :) Oamenii ar trebui sa fie mai deschisi la minte.

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger | Converted by BloggerTheme