Basescu huiduit la ziua marinei. Ma mir ca nu au aruncat cu pesti in el

Dragul nostru presedinte, TB, a participat astazi la festivitatile de Ziua Marinei, de la Constanta, unde a tinut un discurs cretin despre momentele dificile ale crizei si a dat ca exemplu marinarii care au acceptat sa li se taie din salarii. "Ha!" am zis.
Probabil ca multimea adunata acolo prevedea ce avea de zis Base, motiv pentru care au inceput sa il fluiere si sa il huiduie.
Probabil ca marinarii au salarii de + 2000 roni si nu au simtit atat de tare efectele taierii salariale si ale cresterii TVA-ului. Dar pentru un proaspat profesor, iesit de pe bancile facultatii de 3-5 ani, dupa 5 ani de studii universitare a ajuns sa aiba un salariu de 600 roni. Nici macar salariul minim pe economie.

Update - am revenit dupa vizionarea filmului din Constanta. In toata presa vezi ca "multimea l-a huiduit pe presedinte". Care multime frate? Din toata gloata aia de oameni, numai vreo 2-3 fluiera si huiduie. Restul, sunt sigur ca sunt membrii de partid, sau oameni platiti sa fie acolo pentru "imagine". Vizionati filmul si convingeti-va si voi.

3 Response to "Basescu huiduit la ziua marinei. Ma mir ca nu au aruncat cu pesti in el"

  1. Anonim says:

    "ma mir ca nu au aruncat cu pesti in el" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Admin says:

    pai speram si eu sa fie vreunul mai rasarit intre toata puzderia aia... dar se pare ca nu a fost sa fie... altadata atunci.. :P

    Anonim says:

    Mai la iarna, poate se duce el dupa pesti... se duce pe copca

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger | Converted by BloggerTheme