A facut sex cu peste 1500 de pacienti de-ai sai! VEZI FILM


In The Sun a aparut zilele trecute o stire bomba... Mare Simone, de 54 de ani este "terapeut sexual", adica sotii si sotiile si cuplurile cu probleme in dormitor, se duc la ea, pentru a-i ajuta. Bun...Cand auzi "terapeut sexual" te gandesti, bineinteles, la o persoana care te asculta, care iti vorbeste si te ajuta sa treci peste problemele tale. Nici prin cap nu-ti trece ca "terapeutul" se culca cu iubitul/a tau, ca sa va rezolve probleme. Chiar ca rezolva asa toate problemele din relatie.



In 23 de ani, prin cabinetul lui Mare Simone au trecut peste 10.000 de clienti. Cu peste 1.500 dintre acestia femeia a intretinut relatii sexuale. Pe deasupra, ea se autocaracterizeaza "partenera sexuala - surogat".

"Imi castig existenta culcandu-ma cu barbatii altora, dar NU sunt prostituata, din moment ce fac asta legal, ca terapie. Oamenii ma platesc pentru tratament si pentru consiliere, nu pentru serviciile sexuale. Unele femei devin mame-surogat, pentru a-i ajuta pe cei care vor, dar nu pot avea copii. La fel, eu ii ajut pe altii sa isi imbunatateasca viata sexuala. Ma simt implinita cand vad clientii satisfacuti." a declarat Simone.


Informativ, o sedinta cu doamna Mare Simone costa in jur de 170 de dolari. Nu se stie ce iese din sedintele astea... va las pe voi sa judecati.


0 Response to "A facut sex cu peste 1500 de pacienti de-ai sai! VEZI FILM"

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger | Converted by BloggerTheme