A facut sex cu peste 1500 de pacienti de-ai sai! VEZI FILM


In The Sun a aparut zilele trecute o stire bomba... Mare Simone, de 54 de ani este "terapeut sexual", adica sotii si sotiile si cuplurile cu probleme in dormitor, se duc la ea, pentru a-i ajuta. Bun...Cand auzi "terapeut sexual" te gandesti, bineinteles, la o persoana care te asculta, care iti vorbeste si te ajuta sa treci peste problemele tale. Nici prin cap nu-ti trece ca "terapeutul" se culca cu iubitul/a tau, ca sa va rezolve probleme. Chiar ca rezolva asa toate problemele din relatie.In 23 de ani, prin cabinetul lui Mare Simone au trecut peste 10.000 de clienti. Cu peste 1.500 dintre acestia femeia a intretinut relatii sexuale. Pe deasupra, ea se autocaracterizeaza "partenera sexuala - surogat".

"Imi castig existenta culcandu-ma cu barbatii altora, dar NU sunt prostituata, din moment ce fac asta legal, ca terapie. Oamenii ma platesc pentru tratament si pentru consiliere, nu pentru serviciile sexuale. Unele femei devin mame-surogat, pentru a-i ajuta pe cei care vor, dar nu pot avea copii. La fel, eu ii ajut pe altii sa isi imbunatateasca viata sexuala. Ma simt implinita cand vad clientii satisfacuti." a declarat Simone.


Informativ, o sedinta cu doamna Mare Simone costa in jur de 170 de dolari. Nu se stie ce iese din sedintele astea... va las pe voi sa judecati.


0 Response to "A facut sex cu peste 1500 de pacienti de-ai sai! VEZI FILM"

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger | Converted by BloggerTheme