Un post tv autentic romanesc

In martie 2010 va aparea Autentic Cinema TV, watching-TVun nou post “autentic romanesc” zic eu, deoarece pe acest post tv vor fi difuzate numai filme romanesti. Asa da, dom’le.

Din pacate, televiziunea va fi disponibila in primul an de emisie doar abonatilor platformei Dolce a Romtelecom.


"Fac parte din echipa care a venit cu ideea de a creea un HBO românesc, un canal de film românesc. Televiziunile până acum au difuzat o gamă de filme comerciale româneşti destul de restrânsă, cinematografia românească are mult mai multe de oferit, filme clasice, filme de artă din arhiva Sahia (…). Filmul românesc difuzat de alte canale comerciale, spre exemplu de B1 TV, strânge un rating destul de ridicat, dar filmele difuzate sunt într-o stare destul de proastă (…). Avem la bază un proiect de reabilitare în primul rând a tuturor filmelor pe care urmează să le difuzăm pe postul TV, reabilitare pentru peliculă, negativ, cât şi pentru sunet” a declarat Adrian Iacobini, directorul general al viitorului post.

Ceea ce imi place la Autentic Cinema TV este faptul ca nu vor fi difuzate pauze publicitare in timpul filmelor. :) Eu unul, sunt nerabdator sa vad exact cum o sa fie.. mai avem putin.. :) asteptam

1 Response to "Un post tv autentic romanesc"

  1. Anonim says:

    Sa vedem acum ce filme au de gand sa difuzeze.. si sper sa le reabiliteze cum trebuie..

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails
Powered by Blogger | Converted by BloggerTheme